De showroom is 7 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 7 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Samsonweg 5B - 1521 RA Wormerveer

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

Sonorous blog
inspiratie over design, audio en video


Interesse in design meubelen, oplossingen voor audio/video en de producten van Sonorous? In dit blog vind je diverse artikelen omtrent de tvmeubelen van Sonorous, de verschillende mogelijkheden, combinaties, kleurstellingen en meer.
15 Oktober 2018 - door Sonorous.nl

Op zoek naar een nieuw televisiemeubel? Heb je al eens gedacht aan speakerdoek om speakers mee weg te werken? In deze blog meer over de voordelen!

lees meer
21 Augustus 2018 - door Sonorous.nl

Een soundbar biedt vaak beter geluid dan je televisie In deze blog vertellen we meer over het combineren van een soundbar en een design televisie meubel.

lees meer
24 Juli 2018 - door Sonorous.nl

Een modern televisie meubel heeft altijd een echte eyecatcher nodig. Wij hebben de beste tips voor eyecatchers voor je verzameld!

lees meer
25 Juni 2018 - door Sonorous.nl

Kun jij je apparatuur niet bedienen zonder de deuren van je televisiemeubel te openen? In deze blog leggen we uit hoe je dit op kunt lossen.

lees meer
08 Juni 2018 - door Sonorous.nl

Op zoek naar goed geluid om je televisiebeleving helemaal af te maken? In deze blog vergelijken we soundbars met actieve speakers!

lees meer
15 Mei 2018 - door Sonorous.nl

Bij het inrichten van een woning wordt vaak niet direct gedacht aan het interieur van de slaapkamer. Gek, want het is de kamer waar we de meeste tijd doorbrengen. Een kamer om te ontspannen en met elkaar te zijn. Een goed ingerichte slaapkamer kan veel bi

lees meer
07 Mei 2018 - door Sonorous.nl

Het kiezen van een mooi TV meubel is niet makkelijk. Je moet met veel zaken rekening houden. De kleur, de vormen, de mogelijkheden, de manier waarop je het meubel wilt gebruiken en het materiaal van je televisiemeubel zijn voorbeelden van keuzes die je mo

lees meer
19 April 2018 - door Sonorous.nl

Het inrichten van je huis kan leuk, maar ook erg moeilijk zijn. We zijn immers niet allemaal interieurstylisten. Daarom geven we je in deze blog een aantal praktische tips voor het creëren van een design interieur. De design televisiemeubels van Sonorous

lees meer
20 Maart 2018 - door Sonorous.nl

Wanneer je net een nieuw televisiemeubel hebt aangeschaft, kan het allemaal nog wat leeg aanvoelen. Dat is niet gek, want met enkel een meubel en een televisie ben je er natuurlijk nog niet. Ook in de hoek van de televisie kun je los gaan met verschillend

lees meer
13 Maart 2018 - door Sonorous.nl

Een bioscoopervaring in je huiskamer is dichterbij dan je denkt. Met een aantal makkelijk uit te voeren tips kom je al een heel eind. Door het optimaliseren van je filmbeleving wordt een avondje bankhangen een hele belevenis!

lees meer