De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

Sonorous blog
inspiratie over design, audio en video


Interesse in design meubelen, oplossingen voor audio/video en de producten van Sonorous? In dit blog vind je diverse artikelen omtrent de tvmeubelen van Sonorous, de verschillende mogelijkheden, combinaties, kleurstellingen en meer.
19 December 2018 - door Sonorous.nl

In deze blog bespreken we de verschillende stijlen van een zwart TV meubel en kun je jezelf laten inspireren met stijlvolle voorbeelden.

lees meer
29 November 2018 - door Sonorous.nl

De grootte van het scherm moet passen bij jou en bij jouw woonsituatie. Lees in deze blog wat de ideale grootte is voor jouw TV.

lees meer
23 November 2018 - door Sonorous.nl

Door verschillende stijlen kun je met een wit TV meubel alle kanten op. In deze inspiratieblog geven we ideeën voor een wit TV meubel in je eigen huis.

lees meer
14 November 2018 - door Sonorous.nl

Je hebt de TV gekocht die je al een tijdje op het oog had, maar wat is de beste plek voor je nieuwe beeldbuis en waar moet je rekening mee houden?

lees meer
15 Oktober 2018 - door Sonorous.nl

Op zoek naar een nieuw televisiemeubel? Heb je al eens gedacht aan speakerdoek om speakers mee weg te werken? In deze blog meer over de voordelen!

lees meer
21 Augustus 2018 - door Sonorous.nl

Een soundbar biedt vaak beter geluid dan je televisie In deze blog vertellen we meer over het combineren van een soundbar en een design televisie meubel.

lees meer
24 Juli 2018 - door Sonorous.nl

Een modern televisie meubel heeft altijd een echte eyecatcher nodig. Wij hebben de beste tips voor eyecatchers voor je verzameld!

lees meer
25 Juni 2018 - door Sonorous.nl

Kun jij je apparatuur niet bedienen zonder de deuren van je televisiemeubel te openen? In deze blog leggen we uit hoe je dit op kunt lossen.

lees meer
08 Juni 2018 - door Sonorous.nl

Op zoek naar goed geluid om je televisiebeleving helemaal af te maken? In deze blog vergelijken we soundbars met actieve speakers!

lees meer
15 Mei 2018 - door Sonorous.nl

Bij het inrichten van een woning wordt vaak niet direct gedacht aan het interieur van de slaapkamer. Gek, want het is de kamer waar we de meeste tijd doorbrengen. Een kamer om te ontspannen en met elkaar te zijn. Een goed ingerichte slaapkamer kan veel bi

lees meer