De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

Moderne dressoirs van Sonorous


Moderne dressoirs van Sonorous

Altijd al je eigen moderne dressoir willen samenstellen? Dan heb je nu de mogelijkheid; met een keuze uit 160 glaskleuren en 9 hout design kleuren en 44 modules stel je zelf je eigen dressoir samen. De Sonorous dressoirs zijn uitermate geschikt voor in de woonkamer en worden geinstalleerd geleverd. Een modern hoogglans greeploos dressoir is modern vormgegeven en past in elk interieur. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passend dressoir samenstellen. Sonorous heeft voor elke interieur een geschikt dressoir.

dressoir design
Een dressior in groen mat glas kleur. (FYO - Fjord)

Indeling en modules
Sonorous biedt een zeer ruim assortiment dressoirs aan waar gekozen kan worden uit 50, 65, 100 en 130cm brede modellen en en twee hoogtes: 60 en 80 cm. De indeling van de tv dressoir kasten kan bestaan uit deuren, lades en kleppen.

moderne dressoirs
In bovenstaand dressoir voorbeeld is een hoogglans wit glas in combinantie met hout design kleuren: eiken, grijs en beige. Je kunt de tv natuurlijk ook boven het dressoir bevestigen en afwerken met een kabelgoot zodat alle kabels uit het zicht zijn.

Push to open
Druksnappers ofwel push to open worden standaard gebruikt bij de sonorous meubels, dit houdt in dat het openen van deuren en kleppen wordt gedaan door deze in te drukken in het midden bovenin om de deur of klep te openen, alle modellen worden dus zonder grepen geleverd en altijd uitgevoerd met greeploos design.

push to open systeem