De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

Sonorous universeel soundbar meubel


Sonorous universeel soundbar meubel

Ben je op zoek naar een audio meubel specifiek voor je AV systeem dan kom je automatisch bij een Sonorous tv meubel uit. De Sonorous tv meubels hebben een breed scala aan oplossingen om je audio apparatuur in je tv kast te installeren. Het apparatuur wordt onzichtbaar weggewerkt achter het speakerdoek zonder de geluids kwaliteit van bijvoorbeeld je soundbar amper in te leveren.

Speakerdoek
Sonorous heeft vijftal vloerstaande modellen (EX serie) en zwevende tv kasten (ED serie) met stofbespannen klep die prima ingezet kunnen worden om niet alleen je soundbar in te installeren maar ook je center speaker en alle overige av-apparatuur. Sonorous heeft de uitsparingen in het tv meubel specifiek toegespitst op het gebruik bij soundbars en center speakers, zo zijn er modellen die maar liefst een 127 cm brede uitsparing heeft, 18cm hoog en 26cm diep.

Modellen
Afhankelijk van de afmetingen van het audio en video apparatuur kun je kiezen uit:

TS Speakerdoek (soundbar geschikt)
TC Speakerdoek (center speaker geschikt)
TT Speakerdoek / Speakerdoek
TF Speakerdoek / Klep
TD Speakerdoek / Lade

sonos playbar meubel
Sonos Playbar in combinatie met de Sonorous EX12-TS in de kleur: blauw met stofbespannen klep

Afwerking en kwaliteit
Je wilt een betaalbaar tv meubel maar hoe zit het met de kwaliteit? Maak je daar geen zorgen om, allereerst worden de Sonorous EX en ED series compleet geïnstalleerd afgeleverd dus niet als bouwpakket zoals de meeste fabrikanten doen. De series hebben standaard een geborstelde aluminium kleur rand afwerking en de keuze uit een zilveren kleur plint die verkrijbaar is in een hoogte van 2 of 8cm. Met de in hoogte verstelbare voeten kunnen de Sonorous tv kasten ook op een niet geheel rechte vloer geplaatst worden.  Sinds 2017 is het ook mogelijk om de alu rand in het zwart te verkrijgen, dan is de plint en binnenkant van de kast ook direct zwart, wanneer een model wordt gekozen met draaibare tv beugel dan is de kolom hiervan ook zwart.
De zijkanten, bovenkant en voorkant (mits geen speakerdoek) zijn afgwerkt in glas en leverbaar in maar liefst 160 kleuren.

tv kast soundbar
Sonorous tv meubel combinatie EX20-FD / EX12-TS / EX20-DD met Yamaha soundbar YAS-306, in het midden één grote klep met speakerdoek.