De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

TV meubel wit: inspiratie en ideeën voor in huis


TV meubel wit: inspiratie en ideeën voor in huis

Bij de zoektocht naar een volwaardig TV meubel komt je al snel uit bij een wit exemplaar. Een wit TV meubel zorgt voor rust in de kamer, maar kan aan de andere kant ook de aandacht opeisen. Door de verschillende afwerkingen en stijlen kun je met een wit TV meubel alle kanten op. In deze inspiratieblog geven we ideeën voor een wit TV meubel in je eigen huis.

5 witte TV meubel ideeën voor uw huis

Je keuze is gevallen op een wit TV meubel, maar wel stijl past het beste bij jouw interieur? Een modern interieur vraagt meer om een strak afgewerkte meubel, terwijl een authentiek interieur gebaat is bij een landelijke televisie meubel. En kies je voor een staande of zwevende televisie meubel? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en laat je inspireren!

Banner Sonorous

TV meubel wit hoogglans

Een wit tv meubel met hoogglans past bij uitstek bij een modern interieur. De onderstaande afbeelding laat dit prachtig zien. De strakke lijnen in combinatie met het wegwerken de bedrading geven de meubel een verzorgd aanzicht. De combinatie van de witte en zwarte elementen in deze woonkamer laat zien dat er weinig nodig is om de juiste sfeer in een kamer te brengen.

Design meubel van Sonorous uit de EX Serie.

Een wit TV meubel in de woonkamer zonder dat hier een TV op staat? Ook dat is mogelijk. De witte meubels in de afbeelding hieronder zorgen voor een schone uitstraling van de kamer, waarbij de aandacht op een subtiele manier uitgaat naar het rode tv meubel en de passende accessoires.

Design meubels van Sonorous uit de EX Serie.

Wit TV meubel met hout

Bij een vloer met een houten uitstraling kun je het hout-gevoel in de kamer een extra impuls geven door een wit TV meubel met hout te plaatsen. In de afbeelding hieronder is de TV meubel de beslissende factor die de houten vloer en de lichte muur bijeen laat komen. De authentieke kandelaars komen door middel van het hout in de TV meubel zelfs in dit moderne interieur volledig tot hun recht.

Design meubel van Sonorous uit de EX Serie.

TV meubel wit zwevend

Een televisiemeubel is niet per se een meubel waar een televisie op staat. Het is ook een meubel die het interieur rondom de tv een extra dimensie geeft. Onderstaand zie je een wit meubel die perfect in de omgeving past. Het hangend tv meubel past niet alleen bij het strakke interieur, het geeft je ook de mogelijkheid om geluidsapparatuur, spelcomputers en andere spullen netjes weg te werken.

Design meubels van Sonorous uit de ED Serie.

Banner Sonorous

Wit TV meubel landelijk

Versterk de landelijke sfeer in je huis met de wit tv meubel in de onderstaande afbeelding. Deze wit meubel brengt door middel van de toegevoegde kleurelementen het natuurlijke gevoel omhoog. De dierenkop en de groene planten maken het landelijke interieur af.

Design meubel van Sonorous uit de EX Serie.

Onze TV meubels zijn opgedeeld in verschillende modules. In het geval van de kast die in de onderstaande afbeelding te zien is, bestaan het meubel uit vijf modules (Wit-Gekleurd-Wit-Wit-Wit). Deze modules zijn elk apart van elkaar te installeren, dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten!

Genoeg inspiratie?

Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor het kopen van een wit tv meubel? Dan zijn we blij dat we je hierbij hebben kunnen helpen. Heb je nog vragen over de TV meubels uit de EX-serie of de ED-serie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom in Wormerveer.