De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

TV meubel zwart: ideeën en inspiratie voor in huis


TV meubel zwart: ideeën en inspiratie voor in huis

 

Zwart staat bekend als een krachtige, elegante en mysterieuze kleur. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen de zwarte kleur terug laten komen in hun interieur. Een zwart TV meubel is een goed voorbeeld van een stijlvol onderdeel van het interieur. In deze blog bespreken we de verschillende stijlen van een zwart TV meubel en kun je jezelf laten inspireren door voorbeelden uit onze verschillende series.

5 ideeën voor een zwart TV meubel ter inspiratie

Waar een wit TV meubel in het interieur voor rust en vrede zorgt, gaat een zwart TV meubel juist de stoere, krachtige kant op. Zie hieronder welke verschillende stijlen er mogelijk zijn en laat je inspireren!

1. TV meubel mat zwart

Voor een moderne interieurstijl is een TV meubel mat zwart een goede optie. Waar een glanzend TV meubel de aandacht naar zich toetrekt, laat de matte variant andere elementen in de kamer beter tot zijn recht komen. In de afbeelding hieronder is te zien hoe het stijlvolle zwarte meubel zonder moeite in het interieur opgaat. Een TV meubel leent zich dus ook prima voor een meubel waar geen televisie op staat. Met een stapel boeken, vazen en een mysterieus schilderij geeft u de juiste draai aan uw kamer.

Design meubel van Sonorous uit de EX Serie

2. TV meubel zwart glas

Dit TV meubel is dan niet helemaal zwart, het laat wel zien dat zwart prima gecombineerd kan worden met andere, lichtere kleuren. Het mooie aan dit TV meubel is dat de televisie niet tot nauwelijks opvalt. Door te combineren met zwarte lampen en zwarte schilderijen valt het zwarte televisiebeeld nauwelijks op. De aandacht gaat in deze setting vooral naar het roze hoekje van het TV meubel.

Design meubel van Sonorous uit de EX Serie

3. TV meubel zwart zwevend

Een zwevend TV meubel geeft iedere kamer een rustgevend uiterlijk. Zeker met een zwart middenvlak zoals in de afbeelding hieronder. Het meubel is van origine een TV meubel, maar komt zonder televisie ook mooi uit de verf. Het zwarte middenstuk zorgt er niet alleen voor dat je een televisie kwijt kunt zonder dat deze prominent aanwezig is, het zorgt er ook voor dat je alle andere apparatuur effectief weg kunt werken. De radio en geluidsboxen zijn door de openklapbare lade niet zichtbaar, maar behouden wel hun geluidskwaliteit.

Design meubel van Sonorous uit de ED Serie

Banner Sonorous

4. TV meubel zwart

Dit zwarte TV meubel wordt gekenmerkt door zijn subtiliteit. Door alleen bovenin het meubel een lade te plaatsen, wordt er ruimte in de kamer gecreëerd. Ook heeft dit TV meubel zowel horizontale als verticale kabeldoorvoeren, zodat alle bedrading netjes kan worden weggewerkt. De twee verschillende tinten zwart geven het meubel een nette uitstraling, waarbij de geluidsboxen het totale beeld afmaken.

Design meubel van Sonorous uit de EX Serie

5. TV meubel zwart hoogglans

Dit hoogglans televisiemeubel kan modern en klassiek prachtig combineren. De kast heeft van zichzelf een moderne uitstraling, maar geeft ook de kans aan de klassieke beelden op en rond de kast om op te vallen. Het bijzondere aan deze setting is dat er niet een enkel element tussenuit springt, maar dat alle elementen bij elkaar het perfecte plaatje vormen. Ook is dit hoogglans meubel een bewijs dat een televisiemeubel geen TV nodig heeft om zich mooi te kunnen mengen in het interieur.

 

Design meubel van Sonorous uit de EX Serie

Genoeg inspiratie opgedaan?

Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor je eigen zwart TV meubel of wil je nog meer inspiratie opdoen? Blader dan door onze catalogus. Wil je de meubels van de EX Serie en de ED Serie liever in het echt bekijken? Dan kun je altijd langskomen in onze showroom.

Banner Sonorous