De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

TV Meubels


Interesse in design meubelen, oplossingen voor audio/video en de producten van Sonorous? In dit blog vind je diverse artikelen omtrent de tvmeubelen van Sonorous, de verschillende mogelijkheden, combinaties, kleurstellingen en meer.
28 Februari 2018 - door Sonorous.nl

Twijfel je over wat voor soort TV meubel het beste bij jou past? Met onze test helpen we je een handje. Beantwoord de vragen, tel de punten bij elkaar op en zie snel welk TV meubel het meest geschikt is voor jouw apparatuur en interieur!

lees meer
09 Februari 2018 - door Sonorous.nl

Voor veel mensen is het een doorn in het oog; de rommel rondom het TV-meubel. Een wirwar aan kabels en stekkerdozen zorgt al snel voor een chaotisch geheel. Maar ook de televisie zelf wordt -eenmaal uitgeschakeld- soms als een ongewenste toevoeging aan he

lees meer
31 Januari 2018 - door Sonorous.nl

Geperforeerde stalen front als alternatief voor speakerdoek

lees meer
31 Januari 2018 - door Sonorous.nl

TV-meubels zijn er in alle soorten en maten. Staand of zwevend, open of gesloten en groot of klein; de mogelijkheden zijn eindeloos. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleur en de stijl van het meubel. Enkele handvaten bij het kiezen van een

lees meer
10 Januari 2018 - door Sonorous.nl

Wat voor soort tv meubel wil je? Hoe groot moet het zijn? Welke kleur past het beste bij jouw interieur? In deze blog schijnen wij wat licht op zaken waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een design tv meubel.

lees meer
24 Juli 2017 - door Sonorous.nl

Ga je voor een zwevend of staand TV meubel? Na het lezen van deze voor- en nadelen kom je tot een weloverwogen beslissing!

lees meer
24 Juli 2017 - door Sonorous.nl

Welke mogelijkheden biedt een hifi tv-meubel? En wat zijn de voordelen ten opzichte van een eenvoudiger tv-meubel? In dit artikel vertellen we het je.

lees meer
05 Juli 2017 - door Sonorous.nl

Het is van groot belang dat je televisie zich op de juiste kijkhoogte bevindt. In dit artikel leggen we uit wat de beste kijkhoogte is. Daaropvolgend kun je bepalen op welke hoogte je je televisie & tv-meubel moet plaatsen.

lees meer