De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

Welk soort TV meubel past bij jou? Doe de test!


Welk soort TV meubel past bij jou? Doe de test!

Twijfel je over wat voor soort TV meubel het beste bij jou past? Met onze test helpen we je een handje. Beantwoord de vragen, tel de punten bij elkaar op en zie snel welk TV meubel het meest geschikt is voor jouw apparatuur en interieur!

Doe de TV meubel test

Vraag 1: Welke randapparatuur heb je bij je televisie?

 1. Ik heb een Hi-Fi set en overige randapparatuur
 2. Ik heb een kleine hoeveelheid randapparatuur (bv. spelcomputer, chromecast)
 3. Ik heb geen onnodige randapparatuur

Vraag 2: Hoeveel spullen wil je opbergen in je TV meubel?

 1. Ik wil veel spullen opbergen in mijn TV meubel
 2. Ik heb een paar spullen die ik kwijt wil in mijn TV meubel
 3. Ik wil geen andere spullen dan apparatuur opbergen in mijn TV Meubel

Vraag 3: Welke stijl heeft je huidige interieur?

 1. Modern
 2. Urban
 3. Landelijk

Vraag 4: Wil je een eye-catcher of een neutraler exemplaar?

 1. Ik wil een echte eye-catcher
 2. Het meubel mag opvallen, maar niet te veel
 3. Het meubel moet opgaan in de rest van het interieur

Vraag 5: Wat heeft je voorkeur?

 1. Een staand TV meubel
 2. Maakt niet uit
 3. Een zwevend TV meubel


Design TV Meubel Grijs Roze

Design meubel van Sonorous uit de EX serie

Check hier welk TV Meubel bij jouw wensen past!

Tel je punten bij elkaar op:

Vraag/antwoord

A

B

C

Vraag 1

3

2

1

Vraag 2

3

2

1

Vraag 3

3

2

1

Vraag 4

3

2

1

Vraag 5

3

2

1


5 - 8 punten: Type 1
9 - 12 punten: Type 2
13 - 15 punten: Type 3

TV meubel type 1

Type 1: Zwend Tv Meubel

Wanneer je van een ruimtelijke uitstraling houdt is een zwevend element waarschijnlijk hetgeen wat je zoekt. Dit model combineert veel ruimte voor het opbergen van spullen en apparatuur met een warme, landelijke uitstraling. Dit model past in ieder interieur en zal altijd een match zijn met de meubels die je hebt.

TV meubel type 2

Type 2: Staand Tv Meubel

Je houdt van strakke lijnen en hebt geen grote hoeveelheid randapparatuur? Dan is dit staande model de goede keus. Met twee kleppen en twee lades is er genoeg ruimte om van alles op te bergen, terwijl het stijlvolle uiterlijk van het meubel overeind blijft. Bij het gebruik van lichte kleuren in het huis past dit model moeiteloos in je interieur.

TV Meubel type 3

Type 3: Staand Tv Meubel Rood/wit

In dit staande model is er door de grote klep veel ruimte voor een Hi-Fi set en andere apparatuur. Door de twee lades is er ook genoeg ruimte voor het opbergen van andere spullen. Het meubel springt er helemaal uit door de opvallende kleur rood met wit te combineren. Durf jij het aan?

Combineer elementen voor jouw ideale TV meubel

Bij Sonorous kun je eindeloos modules combineren tot je jouw ideale TV meubel gevonden hebt. Na het kiezen van een basiscomponent, staand of zwevend, kun je combineren met modules en kleuren naar jouw smaak.

Op onze website vind je alles over onze meubels, maar wanneer je ons werk van dichtbij wilt aanschouwen ben je van harte welkom in onze showroom. We raden aan eerst een afspraak te maken, zodat een adviseur je advies op maat kan geven.

Design Tv meubel

Design meubel van Sonorous uit de EX serie

Advies met betrekking tot je keuzes

Grote klep en lades

Wanneer je een grote versterker hebt en daarnaast ook nog genoeg ruimte wilt voor het opbergen van spullen, kun je het beste kiezen voor een TV meubel met een grote klep en lades. In de lades kun je bijvoorbeeld boeken kwijt, terwijl de grote klep ideaal is voor het plaatsen van je versterker.

Kleppen en lades

Heb je wel een hoop spullen, maar geen grote versterker om op te bergen? Dan is het voor jou het beste om te kiezen voor een TV meubel met meerdere kleppen en lades. Perfect voor het opbergen van kleine spullen als boeken, cd’s en dvd’s.

Banner Sonorous

TV Meubel met soundbar

Veel mensen hechten veel waarde aan goed geluid bij het kijken naar een televisieprogramma of een film. Er zijn veel verschillende producten voor, maar de soundbar zien we toch wel in iedere Hi-Fi set terug. Bij het maken van TV meubels wordt dan ook rekening gehouden met de plaatsing van een soundbar.

Sonorous heeft TV meubels met voldoende ruimte voor een soundbar. Deze soundbar kan daarbij mooi weggewerkt worden met een speakerdoek. Zo blijft je meubel er stijlvol uitzien!

Staand of zwevend?

De keuze tussen een staand of zwevend TV meubel kan lastig zijn. Een staand meubel is vaak beter in staat om de ruimte te vullen en geeft een wat klassieke look. Voor het gevoel van meer ruimte kun je beter kiezen voor een zwevend TV meubel, dat is ook nog eens makkelijker bij het stofzuigen.

Zwevend Design Tv meubel

Design meubel van Sonorous uit de ED serie

Sonorous showroom

Ben je eruit welk TV meubel voor jou perfect is? In onze showroom zijn al onze designs te zien en we zijn zeven dagen in de week open! We raden je wel aan een afspraak te maken, zodat een adviseur je kan voorzien van advies op maat. Tot snel!