De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus
Dressoir 240cm
Hout kleur: AML -ANTRACHITE MOUNTAIN LARCH
tv dressoir 295cm
Grijs glas
Dressoir 295cm
Hoogglans wit dressoir

Sonorous sideboards


Update per 01-01-23: Beste klant om je nog beter van dienst te kunnen zijn verwijzen wij je graag naar onze nieuwe website voor consumenten: https://tvmeubelen.nl/

Met de Sonorous dressoirs kun je uit maar liefst 44 modules, 12 glaskleuren en 9 hout design kleuren en kun je een keuze maken uit een houten plint of stalen design voet en zo compleet je eigen dressoirs samenstellen en combineren. De sideboards van Sonorous worden met grote zorg en vaardigheid geassembleerd en bij het installeren van de modules wordt een zeer gemakkelijk verbindingssysteem meegeleverd waardoor de modules strak, bijna naadloos tegen elkaar aan geplaatst worden.

KLEUR KEUZES


Ruime diversiteit in glas en hout kleuren de ideale samenstelling maken. Naast de standaard kleuren is het ook mogelijk om uit één van de andere 160 hoogglans glaskleuren te kiezen. (10% meerprijs) In de showroom hebben wij alle standaard kleuren en een kleurenwaaier voor de overige 160 kleuren om zo een goed inzicht te krijgen van de kleur combinatie mogelijkheden.

Glas


Mat glas


Hout design


 • Modules

  Dressoirs zelf ontwerpen; door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kun je gemakkeliljk een passend
  dressoir samenstellen.

 • Glas afwerking

  De Sonorous tv dressiors zijn vervaardigd uit hoogwaardig glazen afwerking. De bovenste glasplaat bestaat uit één geheel zodat er geen naad te zien is.

 • Kleur variaties

  Sonorous heeft voor elke interieur een passend dressoir, modern greeploos en stylvol en in heel veel verschillende (mat)glaskleuren leverbaar.

BEKIJK OOK DE ANDERE SERIES


Naast de dressoirs van Sonorous kun je ook kiezen uit:

sonorous em01

EX series

Vloerstaande tv meubels

Meer informatie
sonorous ed series

ED serie

Zwevend aan de muur

Meer informatie
sonorous hangkasten

Hangkasten

In glas en hout kleuren

Meer informatie
sonorous klee bijzettafels

Klee

Handig bijzettafeltje

Meer informatie