De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus

Veelgestelde vragen


Help en FAQ's

  Levertijd

  Wat is de gemiddelde levertijd?
  De gemiddelde levertijd is ca. 2 - 8 weken, dit is afhankelijk van het bestel moment en ontvangst van de aanbetaling, de levertijd gaat altijd in overleg.

  Bezorging

  Hoe en wanneer worden de Sonorous tv meubels verzonden?
  De Sonorous tv en audio meubels worden zeer goed en stevig verpakt in de fabriek, het kan dan ook niet per pakket post verzonden worden maar wordt verzonden op een pallet, de levering is van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 - 18:00, op de dag van verzending aan het einde van de middag laten wij weten in welk dagdeel er geleverd wordt, zo hoeft u hier niet de hele dag voor thuis te blijven.
  Wij maken altijd een aflever afspraak in overleg met u en u bepaalt welke dag er wordt afgeleverd.

  Installatie service

  Is het mogelijk het meubel(s) te laten installeren?
  Ja dat is mogelijk maar wij willen u erop wijzen dat de meubels reeds van te voren zijn geïnstalleerd en u deze zeer gemakkelijk zelf kunt installeren. Wij hebben zelf geen monteurs in dienst maar kunnen u wel een monteur aanbieden voor 500,- inclusief voorrijkosten door heel Nederland. (exclusief de wadden eilanden)

  Voor dit bedrag wordt het meubel(s) uitgepakt, neergezet en bij meerdere modules tegen elkaar aan gemonteerd. Let op bij zwevende modellen en hangkasten zal de muur waarop dit wordt gemonteerd stevig genoeg moeten zijn, hiervoor komt de monteur niet eerst kijken. Bij twijfel dit altijd met ons van te voren te overleggen.

  De plek waar het meubel of dressoir geïnstalleerd dient te worden moet goed bereikbaar zijn, zo is een lift noodzakelijk wanneer u in een appartementen complex woont en de plaats waar het meubel komt te staan vrij is om te installeren.

  Wat niet bij de installatie zit inbegrepen; tv of rand apparatuur aansluiten, tv ophangen, of stroom omleggen.

  Prijslijst

  Waar kan ik de prijslijst vinden?
  De prijzen staan vermeld in de catalogus die u op de home pagina kunt downloaden.

  Catalogus

  Waar kan ik de catalogus vinden of downloaden?
  Die vindt u terug op home pagina.
  Is de catalogus ook in een papieren versie verkrijgbaar?
  Nee, i.v.m. het milieu is een papieren versie niet meer verkrijgbaar.

  Verkooppunten

  Welke verkooppunten heeft Sonorous
  Aangezien Sonorous een zeer uitgebreid programma heeft en wij u de kennis in huis hebben is er besloten om te stoppen met dealers aangezien wij in het verleden negatief reacties hebben ontvangen van klanten dat er geen deskundig advies werd gegeven, U bent van hartelijk welke in de showroom (op afspraak) waar wij een passend advies geven.

  Speakerdoek

  Wordt het speakerdoek ook los verkocht?
  Nee, dit is niet los te verkrijgen

  Zelf een
  vraag stellen?