De showroom is 6 dagen per week geopend

Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? U bent 6 dagen per week welkom maar wij raden aan om een afspraak te maken met één van onze verkoop adviseurs die u alles kunt uitleggen over ons assortiment.
U vindt onze showroom op het volgende adres:

Dorpsstraat 594 - 1566 EK, Assendelft

Geen tijd om langs te komen maar wel interesse
in de producten van Sonorous?

Download de catalogus
Klee bijzettafels
Superstrak design
Overal inzetbaar

Over de Klee serie


Update per 01-01-23: Beste klant om je nog beter van dienst te kunnen zijn verwijzen wij je graag naar onze nieuwe website voor consumenten: https://tvmeubelen.nl/

Klee bijzettafels zijn modern en eigentijds, je kunt kiezen voor één enkele tafel of een set, leverbaar in 2 afmetingen en keuze uit 11 glas kleuren.

Bijzettafels zijn overal inzetbaar. Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Bekijk en kies jouw favoriete bijzettafel.

MATERIALEN


De Klee bijzettafels zijn leverbaar in alle onderstaande glas kleuren. (niet leverbaar in hout design kleuren)
Naast de standaard kleuren is het ook mogelijk om uit één van de andere 160 hoogglans glaskleuren te kiezen. (10% meerprijs) In de showroom hebben wij alle standaard kleuren en een kleurenwaaier voor de overige 160 kleuren om zo een goed inzicht te krijgen van de kleur combinatie mogelijkheden.

Glas


Mat glas


Hout niet mogelijk


 • Klee

  Breng wat design in je interieur! Klee35 is een strak modern meubel in de vorm van een rechthoek voorzien van een glazen bovenblad dat in verschillende moderne glaskleuren leverbaar is. 

  sonorous klee35
 • Klee42

  De Klee42 bijzettafel bestaat uit een open stalen frame als een exact vierkant van 42 x 42 x 42 cm. Bovenop de kubus komt een glasplaat die in verschillende frisse moderne kleuren leverbaar is.

 • Kleuren

  Kies je gewenste kleur bij het Klee model

  klee kleuren

BEKIJK OOK DE ANDERE SERIES


Naast de Klee series van Sonorous kun je ook kiezen uit:

es90 salontafel

SALONTAFELS

Moderne koffietafels

Meer informatie
ex serie

EX series

Vloerstaande tv meubels

Meer informatie

Dressoirs

Sideboards samenstellen

Meer informatie

HANGKASTEN

In glas en hout kleuren

Meer informatie